Babyshinchan’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Sakit kepale…

 

Babah said: “Ai minyak dah naik makin sakit kepale la mcm ni…Tension..tension..

Ingat seposen due jer..sekali 80 sen daa…kejam..kejam!!

Camne nak survive ni?Kene ikat perut la tuk isi perut kete kite tu alamatnye!”


“Mama..ingat2 le berjimat2 yer…”

Mama said: “Alamak dah kene warning tue…pasni mesti dah x leh nak shopping ni…

Window shopping jelah.”

 

 


Waiz said: “Ala…babah…mama…camne Waiz nak bj baru…menan baru…adik baru???”

  • nOtE : Heheheh…d’conclusion is…Plan mesti baik punyer!!!

 


 

Celebrate besday abh…

Today is babah birthday…

Mama nak wat surprise dkt abh tp syg nyer dah kantoy

Abh dah bc msg kt hp mama. Abh mmg suke sgt bab2 ngantoykan mama ni…

Sian mama nak wat surpise x menjadik..

Anyway, ktorg still clelebrate bestday abh kat kg…

“Heeepyy Besday abh..eii dah tue la..dah umo 27 years Old…”

Ho..ho..ho..Balik kampung

Horraayyy….blk kg..

Jupe atuk, tok wan dan yg lain2…

Rindu nye..maklum lah dah lame x balik kg…

On d’way balik kg….


Last day d’Morib…

Last day dkt Morib…    

Mamma dah abis bengkel..

So, siap2 nak balik dah..

Apa lagi…sementara mama sibuk ngemas

Packing baju2 busuk tu

Waiz nak posing lg….

Ni ms dah kuar bilik…

Sempat nginggah kolam lak…

Biase la mama klu x posing..

X sah…

Yg jd mangse…Waiz jugak…



2 Hari d’Morib…

Check in di Impian Morib..
Malam ni mama dah stat bengkel..

Alamak kn stay ngan abh ni…

Nak tgk ape yang waiz buat ngan abh???


Nie lah hasilnye…

Best nyer abh bwk mandi mande kat kolam….

Lagi…



Nie lak malam…kn tinggal lg..

So, sementara tggu mama blk…pose la skit..

Esok ke Morib…

Esok mama ade bengkel dkt Morib…3 hari, 2 malam..

Cewah cam bunyi rancangan dkt TV9 Dekat dihati plak…

X kisah la…Tp yang pasti nye Waiz kene stay ngan abh la kat hotel

time mama bz tu…klu buat perangai x pasal2 abh naik angin..

Hehehe…soal nyer best ke lepak ngan abh ni????

Cian Waiz…

                                                                                   
Smalam g Klinik Pakar kanak2 Dr. Wong

coz dah bp ari Waiz selsema..

Ari tu dah pg Pusat Perubatan Bangi..

Tp nmpak2 cam x berkesan jer ubat tu..

X bagus tul klinik tu..

So kn lah cr ubat lain..

Mana tau serasi.

Then, kenelah sedut gas

tuk legakan pernafasan..

InsyaAllah, mudah2an lps ni sayang mama n

abh leh sembuh…leh main2..x merengek lagi..

kan sayang??